Kicsi a bors, de erős! Fesztiváldíjas lakásszínházi előadások és monodrámák, díjesőben részesített színészek a reflektorfényben: Ernelláék Farkaséknál  (a legjobb filmért járó Kristályglóbuszt besöprő film alapjául szolgáló előadás) Hajdu Szabolccsal, a Kritikusok által 2016 legjobb előadásának ítélt Egy őrült naplója Keresztes Tamással és a Makar Csudra a Los Angeles-i Hungarian Film Fesztivál legjobb színésznője-díjas Farkas Franciskával a POSZT Fesztivál programjában!LÁTÓKÉP ENSEMBLE: ERNELLÁÉK FARKASÉKNÁL

Két család, egy látogatás, meg egy rakás konfliktus… A kétszeres Karlovy Vary-díjas előadás társadalmi, illetve szociális kapcsolatok kérdéseire keres választ: külföldi élet, pénz, személyes kapcsolatok. Ernelláék Farkaséknál.

 

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT: művészetek és irodalom háza, breuer marcell terem, június 13, 21:00. 
JEGYEK MÁR KAPHATÓK! 

MAKSZIM GORKIJ: MAKAR CSUDRA

Játssza: Farkas FranciskaA Makar Csudra Farkas Franciska önálló estje, amelynek keretein belül Makszim Gorkij novelláját meséli és játssza el. 

„A Makar Csudra gyerekkorom egyik meghatározó meséje. Édesanyám és édesapám miatt zsigeri rajongással kötődöm ehhez a történethez, az évek során azonban szélsőségesen váltakozott a véleményem a novelláról: volt, hogy beleszerettem, volt, hogy meggyűlöltem, de ami változatlan maradt, hogy a mai napig fel tud háborítani, ordítani lenne kedvem: „De miért???”                              
                                                                                                         - 
Farkas Franciska

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT: cooltour café pécs, Június 10., 17:00 
JEGYEK MÁR KAPHATÓK!


A 2017-es POSZT Fesztivál alábbi előadására kaphatók még jegyek:
 

GOGOL: EGY ŐRÜLT NAPLÓJA

Játssza: Keresztes Tamás
Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk?
 
Gogol klasszikusa, Keresztes Tamás előadásában.

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT: PÉCSI NEMZETI SZÍNHÁZ, KAMARASZÍNHÁZ, JÚNIUS 16., 19:00
JEGYVÁSÁRLÁS

----

A POSZT Fesztivál összes programja itt érhető el.